27. mai 2011

EN TUR I KJØKKENHAGEN PÅ MORGENKVISTEN


Ting begynner å falle på plass ute i kjøkkenhagen. 
Alle kassene er på plass og jeg har til og med fått sådd og plantet 
i alle, utenom en. Veggene på redskapshuset er malt, drivhuset 
er bygd og fylt opp til randen. 
Huff det blir nok fort for lite... 

Men ingen grunn til panikk, da jeg har verdens hærligste mann som allerede planlegger å bygge et nytt og større drivhus til meg 
* smiler *

Da flytter vi det gamle på andre siden av redskapshuset for der skal vi ha vår egen blomsterhage, men det blir nok ikke i år...
* lykke *


I dag skal jeg male siste strøk på hagemøblene som skal stå i kjøkkenhagen, men det må jeg nok gjøre innendørs for det regner på Byneset i dag også. Så skal siste rest av grus på plass utenfor drivhuset, og forhåpentligvis skal vi så resten av plen i kjøkkenhagen. Og som dere sikkert ser, så må det lukes litt i kassene i løpet av helga.

I drivhuset ser det ut til at plantene trives godt, 3 agurkplanter og 32 agurker så langt. Ikke verst for en nybegynner. Tomatplantene blomstrer og legger jeg godsiden til så ser jeg antydning til små chilier. Paprikaplantene trenger fortsatt mer tid på seg. 
Det hadde gjort godt med sommer & sol nå!
Klæm Vibeke

5 kommentarer:

 1. Så flink du e pus !!

  SvarSlett
 2. Joda Bernt du har helt rett!!! Scrollet ikke langt nok ned tror jeg. Står også m oransje: publiser kommentar, å den skal jeg prøve nå...

  SvarSlett
 3. Ska si du e god på agurk Vibeke;)

  SvarSlett
 4. Kjempe morsomt å prøve å dyrke frukt og grønt til eget bruk, Siri. Har allerede fått 4 store nydelige agurker, tomatene er fryktelig små ennå og chilien er ennå mindre.

  I går hadde vi salat med grønt fra egen hage - morsomt! Helt uten E kolli ;-)

  Klæm Vibeke

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)