30. mai 2011

INNGANGSPARTIET

Da endelig har jeg funnet tid til å starte på inngangspartiet og jeg er godt i gang. Jeg fikk spadd opp alt inn ved husveggen på lørdagen og kuletujaene har kommet i jorden, pluss matte for å hindre ugresset er på plass. Noe grus er også på plass og resten av grusen kommer i dag så da blir det vel ei kveldsøkt med grusarbeid. Men først må jeg skrape bort den gamle grusen foran trappa, så det er bare å henge i...

I går fikk jeg malt første strøket på ytterdøra, og den blir hvit. 
* smlier*
Noen timer med oppholdsvær hadde vært flott nå slik at jeg kunne ha fått på andre strøket. Så jeg bestiller herved oppholdsvær!

Vi må også bygge ny trapp, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvordan den skal være. Det eneste jeg vet er at jeg vil ha den større *smiler*
( Bilder av det ferdige resultatet kommer så snart jeg er ferdig )

Klæm Vibeke

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)