27. mai 2011

POTTEROMMETPotterommet blir nok ikke ferdig før til høsten, men planene er klare og jeg gleder med allerede. Det blir utrolig bra å ha et eget rom hvor jeg kan oppbevare alt av utstyr og potter. Rommet er ca 20 kvadrat, og innerst i rommet blir det et lite rom hvor jeg kan så mine frø og hvor det skal stå fram til jeg kan sette det ut i drivhuset.  Er det rart jeg er lykkelig? 
( Døra inn til potterommet skal males så snart det blir oppholdsvær  i Trøndelag )
Har lagt en Europall utenfor døra, så blir det grus foran der igjen og bort til veien som går forbi redskapshuset. Bøtta dere ser er en gammel sementbøtte, som jeg fant inne blant alt rotet i potterommet. 

Ønsker dere en super fredagskveld!

Klæm Vibeke

2 kommentarer:

 1. Så fin den nye bloggen din har blitt. Jeg liker veldig godt blogspot-plattformen. Den er veldig enkel å oppdatere og enkel i designet.

  Så deilig at dere har kommet så langt med hagen. Ser dere har paller med jordbær. Pallene mine er i full spiring. Poteter, løk, gulrøtter, rødbeter og urter er observert på vei opp av jordskorpa. Gulrøtter og potet er nytt av året, så det gleder jeg meg til å følge med på. Lurer bare fælt på når de skal hyppes. Får lage et potetinnlegg, så får jeg sikkert svar i bloggland :-)

  Hils Bernt!

  Klem fra Marie

  SvarSlett
 2. Koselig blogg Vibeke ! Blir insprert :-) Herlig å stelle med planter.

  Men anbefaler å velge annen skrifttype på bloggen.... undertekstene dine, og kommentarene til innleggene er nesten uleselig..

  Klem.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)