30. juni 2011

DEN SOM VENTER PÅ NOE GODT, VENTER IKKE FORGJEVESDa omsider kommer oppskriften på den nydeligste kaken. 
Beklager at jeg ikke klarte å holde det jeg lovte!

Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves heter det...
Og jeg lover denne kommer dere til å elske!Klæm Vibeke3 kommentarer:

 1. Hei :)
  Dette både så og hørtes godt ut. :)
  Takk for oppskriften.
  Ønsker deg en fin dag. :)

  SvarSlett
 2. Hei Mamsens Hus :-)

  Dette er absolutt ei sommerkake som jeg anbefaler å prøve. Det som er viktig er at Cottage cheese´n kjøres til den er fri for klumper i food processor. Geleen avkjøles før den blandes i. jeg bruker den største rundformen. Deler jordbærene i to og legger oppå etter at det 2 laget har stivnet. Har så på litt gele som jeg lar stivne slik at jordbærene holdes nede, så har jeg på resten av geleen :-) Jordbærene har ellers en tendens til å flyte opp ;-)

  Lykke til og håper den faller i smak ;-)

  Klæm Vibeke

  SvarSlett
 3. Tjo hei!

  Dersom dere ønsker oppskriften tilsendt i eget dokument, legg igjen mail adresse her eller send meg en mail så sender jeg den :-)

  Vibeke

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)