9. juni 2011

MENS JEG VENTER...

Det ligger et skydekke over Byneset i dag, men sola titter stadig fram og gradestokken viser 25,8 grader, med andre ord nok en hærlig dag utendørs. Her på Bengtgarden er det startet på flere prosjekter, og jeg er gleder meg til vi får ferdigstilt mange av disse, blant annet del 2 av terassen. 

Det er han far i huset som holder på med denne, og mens jeg venter på at den skal bli ferdig tenkte jeg at jeg skulle lage meg et bord som kan stå på terassen. 

En tur på Ikea tidligere i uka gjorde jobben min mye enklere, der kjøpte jeg nemlig 2 flotte bukker som jeg tenkte å bruke til nok et spennende prosjekt! 
Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet.
Mens jeg tar malekosten fatt, ønsker jeg dere en fin sommerdag!

Klæm Vibeke


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)