5. september 2011

YES!


En liten tur i skogen i ettermiddag,
og vips...


En haug med traktkantarell!


Vibeke

2 kommentarer:

 1. Hei hei Vibeke ! Så fin blogg du har! Her bugner det av sopp ser jeg, etter en "liten tur i skogen" ?? Jo, jeg hører det er mye sopp nå, men jeg er for uærfaren til å plukke med meg noe spiselig fra skogen. Men elsker jo sopp da. (skulle kanskje ha gått et lite kurs)
  Gleder meg til å følge bloggen din videre Vibeke :)
  Ønsker deg en riktig fin mandag!

  SvarSlett
 2. Kjære Nostalgibua ;-)


  Dette var jaggu hyggelige kommentarer å finne på bloggen tidlig på dagen! En PERFEKT start på dagen som ellers var hektisk, og som jeg avsluttet med en tur til i skogen...
  Det bugner av sopp for tiden - dobbeltlykke ;-)

  Jeg plukker kun kantarell, da jeg er nybegynner og kantarellen er kjempe enkel. Fikk sjekket soppen på min første runde for å være 100% sikker. Finn en vennine som kan plukke sopp og gå sammen med, jeg lover at du lærer det fort og hold deg til ekte kanarell og traktkantarell i starten. Er du usikker så ikke ta den med i kurven! Jeg kan love deg du blir fort hekta og det er utrolig flott i skogen da.

  Ønsker deg en fortsatt fin høstuke :-)

  Vibeke

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)