2. oktober 2011

DRØMME SØNDAG...


...og fremdeles i lykkerus sitter jeg ved frokostbordet å nyter en kopp te...
...hm, lurer, tenker og spekulerer.

Tru om jeg får til å male veggen bak ovnen? Ovnen elsker vi her på Bengtgarden. 
Den kommer fra en gammel bygård i Oslo, og var blant annet inspirasjon til tapetveggen i stua...

Den skulle ha fått litt sverte på seg før vinterne, det skulle ha vært gjort i vår. 
Noe som ikke ble gjort. Jeg får hive meg rundt å gjøre det nå, mens vi ennå har en nydelig høst!

Male veggen? 
Jeg vil jo helst av alt få til å male den slik at den ser ut som en tegelsteinsvegg, så da skjønner dere sikkert hvorfor jeg tenker så det knaker * smiler*Eller skal jeg rett og slett bare male veggen hvit? 
Hva synes du?

Mann og hund er på jakt, barna er på hyttetur og jeg er helt alene...
Da må jeg jo finne på noe, og dagen i dag går til blogging, lese blogger - det finnes så utrolig mange flotte blogger! Og endelig skal jeg svare alle som de siste dagene har lagt igjen en liten 
hilsen her hos meg! Er så utrolig mange flotte hilsner som bare topper denne flotte søndagen. Takk til dere alle, får liksom ikke sagt det nok ganger - jeg setter utrolig stor pris på alle kommentarer og besøk *lykke*

Ønsker alle en nydelig søndag!


Klæm Vibeke

2 kommentarer:

 1. For en utrolig nyydelig ovn!! Må være en av de vakreste ovner jeg noengang har sett:)) HELDIGEN! Jeg synes hvitmalt murstein er vakkert. Ønsker deg en kreativ søndag:) Klem Ellen.

  SvarSlett
 2. Ja, vakker er rette ordet Ellen ;-) Og vakrere blir den når den får litt sverte på seg. Må gjøre det til uka! Jeg er så utrolig lite tålmodig og har startet å male muren hvit, iallefall deler av muren. For så å bestemme meg om den skal være hvit eller grå foreløpig...

  Jeg har fått for meg at ovnen kommer mye bedre fram dersom veggen bak er hvit ;-)

  Håper du har en fllott søndag med eller uten prosjekter i heimen ;-)

  klæm Vibeke

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)