4. oktober 2011

JAKTEN PÅ INSPIRASJON...

Stua føles naken...

I helga malte jeg et "oppfriskningsstrøk" på vinduskarmene, og tok derfor ned sommergardinene. Og det uten å funnet nye gardiner å henge opp, så nå må jeg ut å lete...

Huff, jeg er ikke så glad i å lete etter gardiner, sikkert fordi jeg ikke er noe særlig flink til å sy. 
Og jeg vil som regel ikke ha de ferdigsydde som finnes i butikkene.

Jakten på inspirasjon er nå i gang...Potten er fra Tine K Home. 
Ønsker dere alle en super tirsdag!


Klæm Vibeke

2 kommentarer:

 1. Her er det bare gardiner på 2 barnerom...
  Synes det er deilig at det er litt nakent jeg
  hi, hi. Deilig å slippe mest mulig lys inn ;)
  Lykke til i jakten på nye gardiner.
  Må si jeg likte både potta og planten, for jeg har jo helt lik her ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Lykke til på gardinjakt. Jeg er selv veldig kresen når det kommer til de ferdigsydde. Jeg har leitet etter ekte bomulls blondegardiner i mange år, de er helt umulig å oppdrive. Alt som selges av blondegardiner er laget av polyester. Så det ble tilslutt at jeg måtte bite i det sure eple og kjøpe polyester blondegardiner på Kid..det ble ikke så værst allikevel. Men nå har Helen Fredholm endelig funnet en leverandør på ekte gamle blondegardiner, så når lommeboken min tillater det så blir det vel en bestilling til henne:)) Ønsker deg en god ettermiddag. Klem Ellen.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)