9. november 2011

Hvor finner jeg disse?

Disse to vasene fra Tine K står øverst på listen min akkurat nå, 
men jeg finner dem ikke noen steder... 

Noen som vet hvor jeg kan få tak i disse?
( Bare må ha dem, smiler )
Håper noen der ute kan hjelpe meg. 


Klæm Vibeke

6 kommentarer:

 1. De har dem i min favoritt nettbutikk hviit.no

  www.hviit.no/ds_product_info.php/product_id/549

  Kristine

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig kommentar hos meg:)
  Eg har ikkje sett disse vasene før, men trur nok eg må ha meg ein kikk inn på www.hviit.no.
  Ynskjer deg ein fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Hei!

  for en fin blogg! Var akkurat inne hos kronprinsessene og så det KULESTE pc coveret jeg noensinne har sett. Har du laget og lager du på bestilling?

  Klem Tonje

  SvarSlett
 4. Hei Tonje.

  Tusen takk for hyggelig kommentar, koselig at du likte bloggen og Marius genseren til pc/mac. De er helt nydelig og de fleste forelsker seg i dem. Jeg lager slike og selger. Send meg en mail dersom du er interessert og skriv gjerne mål på pc´n i første mail så kan jeg svare kjapt tilbake.

  Klæm Vibeke

  SvarSlett
 5. Steikje, du hadde mye fint! Må legge deg til på bloglovin så jeg får fulgt med! Blir bare mer og mer opptatt av interiør, nå som jeg har flyttet fra hjemme. Blogger som din treffer akkurat der jeg ligger på interiør-stil, gleder meg til å følge deg! :-)
  Ha en kjempefin dag! :-)

  SvarSlett
 6. Takk for kommentarer og for at dere titter innom meg ;-) Hviit har nå fått inn disse flotte vasene igjen og gjett om jeg gleder meg til de kommer i posten!

  Ønsker dere alle en fortsatt flott og keativ helg ;-)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)