26. mars 2012

Bloggtreff del.2

Etter en shopping runde og et klæs skift møtes vi igjen, denne gangen på det flotte Skifer hotell på Oppdal til middag.

Lotte hadde klart å få reservert plass til oss foran den flotte peisen i lobbyen. 
Vi startet kvelden her med en velkomstdrikke, så en omvisning på hotellet før vi fant plassene våre ved bordet og koste oss med nydelig Tapas og trekninger.

Skjønne Lotte som har stelt i stand det flotte bloggtreffet.


Foran peisen: Barbro fra Barbros lille verden, meg, Eva fra Arbeidshuset og Siv fra Sivs verden

Tone fra den nydeligste interiørbutikken på oppdal, Lev vakkert, Lotte og Hilde

Nydelige Hilde fra Rådyrveien 14


Mona Kristin fra Fjellbua, som forøvrig har hjelpt Lotte å få til dette flotte arrangementet.


Goodiebag


Takk til alle flotte interiørbloggere som deltok - for en kjempe fin dag, en flott gjeng! 
Og takk til alle sponsorer for goodiebag og premier til diverse trekninger, og sist men ikke minst takk til damene fra Oppdal som tok så godt vare på oss, og som har stelt i stand hele bloggtreffet. Jeg storkoste meg fra morgen til kveld!

Klæm Vibeke

6 kommentarer:

 1. Takk for koselige ord Vibeke! Koste meg masse jeg også. Gikk ikke inn for landing før idag faktisk. Nå skal jeg kose meg og dandere litt med alt det fine jeg fikk av dere, og så er det ned på vaskerommet for å tove Marius :-)

  Ha en finfin dag

  Klem
  Lotte

  SvarSlett
 2. Flotte bilder og FOR en goodiebag:-) Klarte dessverre ikke å lese all teksten pga små skrift og utydelig font.. Men det ser ut som dere har hatt det riktig så bra! Ha en fortsatt fin dag og god ny uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei ;-)
   Beklager det med skriften, men det er noe som ikke stemmer her. Jeg plages veldig med fontene - de endres fra dag til dag, uten at jeg gjør noe på innstillingene. Må prøve å finne ut av dette. Men en av grunnene til liten tekst kan nok være at jeg satte dem som bildetekst. Skulle kanskje ikke gjort det! Men da lærte jeg det i dag ;-)

   Ellers hadde vi en kjempe fin dag, så utrolig artig å treffe andre med samme interesse.
   Gleder meg allered til neste gang.

   Klæm Vibeke

   Slett
 3. ikke noe "inn med magen" her i gården, nei :):) -monakristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Med så flott mage er ikke det noe tema nei ;-)

   Slett
 4. HeiHei:) Koselig å treffes på denne måten:D Kjempefine bilder du har tatt! Så klare! lo godt av ''bloggere in action'' bildene:D hoho ..Gøy å være med likesinnede;)

  Klem til deg!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)