23. mars 2012

Minidrivhus...

Hvorfor ikke gi plantene et lite ekstra puff med et minidrivhus?
Jeg har laget noen minidrivhus og det er kjempe enkelt.
Du trenger: Plastflasker • Skarp kniv • Noe å pynte med

Jeg har brukt hamptau, knapper, tags, gråpapir og diverse bånd til pyntingen.
Skjær av bunnen på plastflasken, ta av korken og skyll flasken godt og pynt.
Helt til slutt vil jeg vise dere dette tøffe minidrivhuset som en enkelt kan bygge av to vinduer. Bildet tok jeg fra et magasin i fjord med mobilen, derfor litt dårlig kvalitet.Så en liten beklagelse! I natt lagde jeg ny profil til bloggen, men i det jeg skulle laste opp det andre bildet fikk jeg feilmelding, jeg har brukt opp kapasiteten min og måtte kjøpe mer plass... Og det kan ta opp til 24 timer så derfor blir bloggen litt halvveis i helga.

Nå skal jeg gjøre meg klar for bloggtreff og Oppdal. 
Ønsker dere alle en super duper helg!


Klæm Vibeke

2 kommentarer:

  1. Så fint du pyntet drivhusflaskene dine:) Og det minidrivhuset med de gamle vinduene var utrolig koselig. Trivelig blogg du har også, legger meg til som følger så kan jeg følge med på resten og, hihi:) Smil fra Hylleblomsten:)

    SvarSlett
  2. takk for gode tips! tror jeg må prøve minidrivhus til sommeren ;) vi ses vel i morgen da! :) -monakristin

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)