1. mai 2012

Min(e) favoritt(er) fra Kremmerhuset...

... må nok være de søteste kurvene som blant annet står på hylla i kjelleren. 
Kremmerhuset ber oss vise våre favoritter fra dem og dette er blant mine favoritter:

Kurver fra Kremmerhuset


Jeg har flere slike små rundt omkring i huset med småting oppi. 
Til telys, fyrstikkesker, smykker, nøkler ol.
Er de ikke søte?

Men også speilene som jeg har på badet i kjelleren er blant mine
 favoritter fra kremmerhuset, du kan se dem HER.

Klæm Vibeke

8 kommentarer:

 1. Kjempefine og veldig genialt med slie stående rundt i huset:) Trenger alltid steder og stue bort småting:)

  Ha en fin fin kveld, her er det fotaball på TV og Greys x 2 på opptak:)

  SvarSlett
 2. Flotte kurver, og fint presentert!
  Kremmerhuset har mye fint, synes jeg!

  Ha en fin kveld!
  :-)

  SvarSlett
 3. Veldig søte kurver :) snart får vi Kremmerhus i Kristiansand og det gleder jeg meg til :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 4. Fiine :) og elsker hyllen!
  Klem, Lillian

  SvarSlett
 5. Hei!
  Fin blogg du har, åsså så fint spisebord da gitt :)

  Disse kurvene er såå fine! Har gamletypen av disse, i en litt mørkere farge.
  Digger fletten på dem :)

  Ha en fin dag!

  -Amalie

  SvarSlett
 6. For en utrolig fin blogg du har!! Og den hylla der var jo bare helt fantastisk! Er det IKEA lack hylle som du har 'kledd' med treplater? For en superduper idé...ble jo SÅ fin! Og ALT på hylla er jo bare så fint! De kurvene der har jeg også siklet på...kjempefine! Takk for fin kommentar hos meg. Veldig koselig...og betyr faktisk veldig mye! Ønsker deg en fin-fin helg! Mange hilsner fra Bente

  SvarSlett
 7. Ja jeg lurer på det samme som bohemian girl, har du faktisk kledd inn møbelet med treplater, for en utrolig fantastisk idè :-)))) Jeg datt innom her etter jeg hadde vært innom bohemiansence, glad jeg gjorde det :-D Dritflink er du!!!!

  Heidi Anett

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)