8. juli 2012

SOVEROMSFLØYA...

Da er jeg igjen igang med soverommene - etter en lengere pause...
På det ene soverommet er det kun få detaljer som gjennstår, så 
det blir nok ikke så altfor lenge til det kommer noen bilder.

Her er inspirasjonen jeg har brukt til mine valg:

Bildet er fra Jotun.

Gleder meg til å se det ferdige resultatet og å vise dere det!
Hvilke farger har du på soverommene?


Klæm Vibeke

3 kommentarer:

 1. Blir spennende å se :)

  på soverommet er veggene i fargen refleksjon på veggen (hvit med grå i), marrakesh på lister, og nøytral (lys grå) på gulvet. Tilbehøret er i svart,, grått, lilla og sølv :) Har ikke fått det heelt som jeg vil enda, men det kommer seg.

  Her regner det også, så det er bare å stå på og male :) men skal male noen dører nå, hadde egentlig tenkt å ta de ut og male de liggende..

  SvarSlett
 2. Fantastiske farger! Gult, oker og olivengrønt blir sikkert rålækkert på soverommet, blir spennende å se hvordan det blir. Selv har vi ikke mye farge på rommet, himmelsenga tar liksom aill oppmerksomheten:-) http://maratonjenta.blogspot.no/2012/01/global-chic-greek-style.html

  Sommerhilsen fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 3. Ja se der ja:D Spennende inspirasjon! Blir spennende å se hvordan soverommet ble:) Takk for koselig kommentar inne hos meg:))

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)