12. august 2012

FARGEKODE SKAP

Jeg får mange spørsmål om hvilken farge jeg ha brukt på skapet i spisestuen. Så her kommer fargekoden:

Lady Supreme Finish
Fargenavn: Sort
Kode 9500-N
Silkematt

Fin søndag!
Klæm Vibeke

7 kommentarer:

 1. Tusen takk for tips! Jeg holder nemlig på å skal male to bord på nytt etter at jeg endte opp med Lady supreme Finish i fargen "Elegant" som ble altfor grå og ikke passet inn. Har prøvd å finne frem fargekart på nettet men fikk da kun opp en som het "Dempet sort" dette er Lady supreme Finish dette også,har du kjennskap til den fargen og eventuel forskjell mellom den og den som du nevner her?

  SvarSlett
  Svar
  1. Dersom ikke jeg tar helt feil så er dempet sort og denne den samme fargen, men jeg er ikke helt sikker.
   Denne er iallefall veldig fin mattest mulig ;-)
   Lykke til med malingsarbeidet!

   Klæm Vibeke

   Slett
  2. Ok,tusen takk for det:-) Jeg tar uansett denne fargekoden med meg i morgen når jeg skal kjøpe maling:-)Den var veldig fin!
   Ha en fin kveld!

   Beathe

   Slett
  3. Lykke til med malingsprosjektet.
   Håper vi får se resultatet ;-)

   Fin tirsdag til deg!

   Slett
 2. Svar
  1. Beklager sent svar til deg, Cathrine.
   Har vært lite tid til blogging de siste ukene, men masse flotte opplevelser ;-)

   Fin mandag til deg!

   Slett
 3. Ser du har brukt Lady Supreme Finish, og da må jeg bare spørre for jeg har hatt "litt" problemer med den malingen. Ble det masse penselmønster synes du? Jeg har malt et bord og et skap med denne malingen, og begge deler måtte males på nytt etterpå fordi penselstrøkene vistes så utrolig godt.
  Mulig det bare er meg som ikke kan håndtere en pensel ennå :-D

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)