21. november 2012

HUSK...

Ja, det føler jeg er letter sagt enn gjort for tiden...
Det er mye som forsvinner ut i det blå her i heimen ved at vi bare sier, husk!
Derfor denne søte, lille med hjemmelaget huskelapper.

Brettet, stempel og tags er kjøpt på Granit.

I dag er det fridag, igjen og denne skal ikke sløses bort. 
Masse står på planen, og kanskje jeg til og med får vasket litt.

Jeg vil takke alle for hyggelige kommentarer, 
og takk for at dere titter innom meg her.

Ønsker dere alle en super duper fin onsdag!
Klæm Vibeke

5 kommentarer:

 1. Ja den var fin! Det er irriterende og leit når noko vert gløymt. Eg er etterkvart blitt avhengig av å bruke kalenderen på iphonen, det fungerer supert for meg:)
  Ha ein fin fridag:)

  SvarSlett
 2. Mye fint ja! :-) Husk å ha en god dag da! :-)

  SvarSlett
 3. Flere med huskelister, ja ;) Jeg må skrive lister, for da trenger jeg ikke å stresse så mye med å huske ting i hodet. Også LIKER jeg å skrive listene, stor tilfredsstillelse for systematikeren i meg ;) Håper du har fått utnyttet fridagen! Klem!

  SvarSlett
 4. Det samme sker herhjemme. En huskeliste var en fin ide.
  God aften til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 5. Flott huskelapptavle! Her bruker vi tavla på kjøkkenet som "huskelapp"! I tillegg er jeg glad i lister ;) De tagsene er så fine. Holder på å lage bursdagsinvitasjoner til lillemor med utgangspunkt i makne tags. Flott torsdag til deg! :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)