6. november 2012

KOS

November og ny utfordring inne på NIB, og denne gangen er tema kos.

Hva er kos?
For meg er kos ofte de små øyeblikkene. 
Når minstemann kryper opp i fanget mitt i sofaen, 
en god kopp kakao i sofaen under pleddet, 
en fin og god matopplevelse,
tid med venner og familie...


Et ordtak jeg liker:

Kos er like viktig som kunnskap.

Med dette deltar jeg i November utfordringen på NIB, som jeg anbefaler et besøk. 
De har helt ny side, super spennende og fin side. Her er det mye fin inspirasjon å hente.

Ønsker dere alle en koselig tirsdag,
og husk å ta deg tid til litt kos!
Klæm Vibeke

9 kommentarer:

 1. DETTE er kos ja. Kjennes smaken helt hit

  SvarSlett
 2. Så flott beskrivelse av kos:))me liker å kose oss me nordmenn:)
  Fin fin dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din i går, og kjære vene for en fin blogg, for et vakkert hus og for et nydelig sted dere bor på! Jeg henter så uendelig masse inspirasjon fra deg, og er fra nå av en fast leser :) Jeg deler ditt syn på kos, de små hverdagstingene som gjør at hjertet banker litt ekstra hardt og at man smiler litt større enn man ellers gjør. Ha en strålende tirsdag, takk for at du inspirerer :)

  SvarSlett
 4. Så lenge som eg kan huska så har eg vore dronning av kos. Når eg var liten var det slett ikkje alltid at eg ville vera med ut å leika, eg ville kosa meg på rommet, i eige selskap. No er eg ganske sosial, som regel, men åh som eg kosar meg når eg får vera aleine og kan gjera som EG vil. Det være seg å sjå ut i lufta, høyra på musikk, lesa i ei bok, eit blad eller litt surfing eller kanskje ein kjekk film. Då nyt eg livet. Hmmm, dette er ei utfordring eg burde vera med på... Lyt sjekka når fristen går ut.

  Ha ein KOSelig dag :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 5. Herlig koselig bidrag.

  God tirsdag fra Huldra :)

  SvarSlett
 6. Kosemose! Jeg ønsker deg lykke til i utfordringen ♥
  Klem Anette

  SvarSlett
 7. Det er kos for meg og!!!
  Fiint bidrag.

  Ha en herlig dag.

  :)

  SvarSlett
 8. Å, nydelig bidrag.
  Lykke til og klem fra meg :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)