27. januar 2013

SENT HJEMME FRA FJELLET...


Ble det laget en enkel men nydelig middag, fiskemiddag!
Jeg er veldig glad i fisk og synes vel egentlig at vi ikke er flinke nok til å ha fiskemiddager. 
Så det er noe jeg ønsker å bli flinkere til...

Her er en av mine fiske favoritter, fiskepakke:
Pakker vel egentlig det jeg har lyst på i aluminiumsfolie...

I dag ble det laks, torsk, litt scampi, brokkoli, blomkål, rødløk og
 litt paprika pakket i aluminiumsfolie med litt olje og krydder.

Stekes i stekeovnen på 220 grader.
NYDELIG & ANBEFALES!

Fin søndagskveld til dere!
Klæm Vibeke


4 kommentarer:

 1. Det er knallgodt med fisk, særlig i slike pakker:)) På messen i helgen fikk vi med oss en goodiebag fra Nicholas Vahé, og der lå det en stor flaske med fiskekrydder som luktet himmelsk, glder meg til og prøve den:)

  HA en fin fin kveld ♥

  SvarSlett
 2. NAM...det skal jeg ha i morgen! :-)
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 3. hei høpp!

  Dette så nydelig ut,og ikke minst enkelt..

  Takk for tips!!

  Nyt ny uke!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 4. Det der trur eg at eg skal laga til meg og gutane i morgon gitt... Far i heimen spis ikkje fisk så han lyt finna på noko anna :-) Han er veldig glad for at gutane spis fisk, så det pleier ikkje vera vanskelig å få til. Takk for tips!

  Klem Eli

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)