18. februar 2013

HVITLØK & VINTER...En liten rapport fra fjellet, snøen laver ned og vi jubler.
Jeg elsker vinteren!

I dag koser jeg meg på kjøkkenet og lager god mat, med hvitløk!
Jeg har blitt mye flinkere til å bruke hvitløk i maten den siste 
tiden og bank i bordet jeg holder meg frisk, ennå.


Er du flink til å bruke hvitløk i maten?

Så synes jeg den er så flott og dekorativ på kjøkkenbenken, 
kanskje jeg må tørke noen for å ha liggende framme.

Fortsatt fin vinterferie til dere som har tatt fri, 
og til dere som jobber hele uka - fin arbeidsuke!


Klæm fra fjellet


3 kommentarer:

 1. Vitlök är så gott och gör sig så bra på bild också!;)
  Vilken härlig blogg du har!
  Trevligt vinterlov!
  Kram Jenny

  SvarSlett
 2. Så deilig det høres ut med en uke på fjellet!
  Vi bruker hvitløk nesten daglig! Elsker det.

  Tips: Hvis du skal steke f,eks kjøtt med hvitløk så bruk hele fedd med skall! Da vil du hindre at det svir seg og blir som kullklumper i stekepannen. Skallet er kjempelett å ta bort før servering :)

  SvarSlett
 3. Dette var en nydelig og inspirerende blogg, glad jeg fant deg:) Legger meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre:) Kos dere på fjellet og nyt vinteren. Selv ønsker jeg vår og sol♥ Hvitløk er fast ingrediens her hos oss, sette ekstra god smak i maten:) Nydelig bilde:)
  Klem Mari

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)