11. februar 2013

JEG SUKKER OPPGITT + MANDAG


Ikke alle dager er like spennende! 
Denne mandagen er langt fra spennende...
Planen er å vaske hus og å gå en lang tur.


Jeg startet dagen med en kopp te og God morgen Norge, 
sukker litt oppgitt over Cecilie Staude´s uttalelser...


Selv om jeg rydder så ser det sånn ut igjen, sier Renate 
med bloggen "Det ekke så farlig". I det TV 2 viser et rotete kjøkken. 

Her i huset er det slik at når jeg rydder så blir det sånn... 
Er det så galt? Må det nødvendigvis være glansing av eget liv? 

Klæm Vibeke
( Et ekte menneske som liker å ha det ryddig rundt seg )

17 kommentarer:

 1. Er som deg,liker å ha det ryddig og reint rundt meg:)du veit eg vil bli inspirert og ikkje frustrert så nydelige inspirerende bilder er flott,trenger ikkje å sjå rot og skit,det er ikkje særlig gøy å sjå på,hihi:)
  Ønsker deg ei fin ny veke!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Jeg er så enig med deg..
  Jeg er av den typen som ikke klarer rot og grisete kjøkkenbenk.
  Trives best sånn :)

  Takk for finfin blogg vennen!

  SvarSlett
 3. Ikke lenge før vi ser bloggeinnlegg med rotter på benken...
  Jeg er kanskje litt gammeldags, men dritten er privat ;)

  Fin mandag ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt sagt, Anita!
   Fin mandag og flott ukestart til deg :-)

   Slett
 4. Så enig med deg :)
  Folk må få velge selv hva de føler behagelig uten at "alle" andre skal stikke snuten sin bort i det!

  SvarSlett
 5. Enig!! :)

  Og fine bilder.

  Klem fra Henriette

  SvarSlett
 6. Er bare såå enig med deg i det du skriver her.
  Jammen noe må de finne på for å komme seg på "blogglisten" :)
  Hadde det BARE vært rotete så...men når det er skikkelig hæslig ... kan de virkelig holde dritten for seg selv ...er min mening.

  Nei , kos er å ha det ryddig og trivsel omkring seg :)

  klem sissel

  SvarSlett
 7. Enig med deg Vibeke:) Kos er å ha det rent og rydding rundt seg!:)
  Da trives ialfall jeg best;)
  Fin mandag til deg!
  Klem Janne

  SvarSlett
 8. Er så enig- hvorfor skal det bli så kult å ikke gidde å ha det i orden rundt seg !

  Ønsker deg en fin uke

  Klem fra Monica

  SvarSlett
 9. Jeg er så enig, tror ikke blogginnlegg om rot er så interessant lenge . Det er jo begrenset hvor mye rot folk gidder å lese om.
  Ønsker deg en super dag :-)

  SvarSlett
 10. ENIG!! Dette har jo tatt helt av:)
  Hvor kult er det og blogge og lese om andres rooot??
  Håper ikke dette blir en trend, hehe:)

  Jeg koser meg med og rydde og koser meg når det er ryddigt rundt meg ♥

  SvarSlett
 11. Jeg tappes for energi av rot. Det tar mye tid å rydde. Men du så deilig det er etterpå. Jeg kommer aldri til å vise rot på bloggen. Det hører ikke hjemme der. Bloggingen skal ikke inspirere til rot - tvert i mot. Jeg gidder i alle fall ikke se andres rot, det ser vi nok av hjemme:)

  godt med slike hjertesukk i blandt.

  Ha en fin kveld.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 12. Jeg leser blogger for å finne inspirasjon og det er fint lite av det i andres rot..I alle fall for meg! På bildene fra bloggen "Det ekke så farlig" som har sikrulert i media er det i mine øyne ikke bare rot, men rett og slett griseri! Kunne aldri hatt det sånn hos meg..! Hilsen Marianne, som liker å ha det ryddig rundt seg! PS! Fin blogg og fine bilder du har!

  SvarSlett
 13. Det er totalt uinteresaant å se på andre sitt rot! Det kan vi lett få til her hjemme;) Men jeg liker nå best å holde det noenlunde ryddig og rent her.

  Håper du har hatt en fin mandag:)

  Klem

  SvarSlett
 14. Ganske enig der gitt... Kjøkkenet mitt kan fort sjå ut som hennar, men då tar eg meg eit tak og shiner det (eller tar meg ein time-out på stova *knis*), for eg blir sliten av rot.. Og eg finn liksom ikkje andre sitt rot inspirerande... Men for all del, ho må gjerne dele det ho vil og bruke bloggen sin som ein ventil (det gjer eg..) for å få kontroll over sin eigen ryddemani..

  SvarSlett
 15. Er sååååå enig med deg:) Jeg tåler litt rot akkurat når jeg holder på med noe, men ikke varig rot, liksom. Virket ut som om vi blir sååååå lykkelig av å la "griseriet" ligge;) Hvorfor? Jeg blir stressa når det flyter rundt meg.. Tar jeg det jevnlig bruker jeg ikke lang tid på å rydde:) Alle trenger vel ikke være ROSABLOGGERE for å like litt orden rundt seg:) Forøvrig, stå på, elsker bloggen din :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)