7. februar 2013

PÅ LEITING...


... det blir spennende med Oppdalstur til helga. 
Bilen skal fylles med plank, puter, skinn, gardiner og masse 
annet små snacks av ting og tang.  Ja, og kanskje ei flaske vin. 
Jeg gleder meg - veldig og håper bare at alt blir ferdig før jeg drar.

Det har vært mye leiting etter de perfekte putene, stoffet, fargene, belysning osv. 
Og midt i all leitingen etter belysning fant jeg disse tøffe lampene fra Seletti. 


What!! 
Disse var bare helt rå!
Ønsker meg veldig en slik i blå.

Jeg fant de HER hos Designdelicatessen.
Men fant jeg belysning til Oppdal? Nei!

Klæm Vibeke

4 kommentarer:

 1. Ja, helt RÅ (men hadde nok ikke sklidd inn hos meg). Mye spennende interiør og belysning.
  God helg!

  SvarSlett
 2. Nu har æ lest mæ nedover i bloggen din. Det e en stund sidn æ har vært innom. Æ har skjønt at du kom fra Alta,sjøl e æ fra kirkenes område. Æ har også mine barndomsminner fra Øksfjordbotn hos mine besteforeldre. Besteforeldrene mine e gått bort, æ har en onkel der ute nu.D e lenge siden vi har vært der. Så æ blei overrasket i dag. Æ har ei datter som bor i Trøndelag, og ho kommer hjæm i neste uka på besøk. Å du kan tru at æ glæde mæ til d . Ønske dæ en fin februar. Mvh Tove

  SvarSlett
 3. Dødskule. rett og slett. Liker de!! ;)

  SvarSlett
 4. Kjempekul! Blir spennende å se hva som skjer i Oppdal :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)