21. mai 2013

ALL YOU NEED IS LOVE...Ei flott langhelg er over og jeg har kost meg sammen med venner og familie.
Nydelig vær med solskinn fra morgen til kveld og fine temperaturer.


I kjøkkenhagen har jeg fått de fleste frøene i jorda, så nå er det bare å 
glede seg til det spirer, det blir mye godt å finne der etterhvert!

På søndagskvelden kom tante gullet på besøk, og lille Torjus på snart 3 år 
har hjulpet flittig til med kjøkkenhagearbeid - en skikkelig arbeidskar.

Perfekt helg med andre ord!
Klæm Vibeke

2 kommentarer:

  1. Det er herlig med slike dager:))

    SvarSlett
  2. Jeg fant bloggen din nå,søkte på kjøkkenhage på moseplassen. Kjøkkenhagen din er kjempe fin !!!!!!! Jeg lurte på hvilket gjerdet, netting bruker du,for ksempel det du bruker ved sukkererter. Jeg er veldig plaget med rådyr, spiser alt som jeg planter, sår :((( Jeg må ha gjerdet..kanskje det jeg så hos deg kan være aktuelt for meg som gjerdet. Hvor kjøpte du det ? Er ikke du plaget med rådyr ?
    Hilsen fra sør :)

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)