6. juni 2013

DET GÅR MOT HELG


Dagene flyr og snart er det helg igjen, og jeg har vært ute å plukket blomster til helgen. 
Endelig blomstret epletreet - så utrolig flott når de står i full blomst!
Ja, hvorfor ikke plukke blomster fra hagen og skogen?
Disse sammen med blåbærlyng er bare så nydelige sammen!

Fin torsdagskveld.
Klæm Vibeke

4 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder:))vakkert med alt ein kan plukke ute❤
  Fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Tusen takk lillian og god helg til deg!
  Nyt den :-)

  Klæm

  SvarSlett
 3. Hei :o) Så vakre bilder.... Det er så masse fint vi kan plukke ute og pynte med :o) Takk for koselig hilsen :o) Det skal bli så trivelig med bloggtreff i morgen! Gleder meg til å møte deg :o) Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. I morgen skjer det ;D Gleder meg max til å se alle dere fantastiske bloggere som inspirerte meg til å starte min egen interiørblogg for ikke lenge siden ;-) Superfine bilder , sommer :)Klem fra Jannike :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)