25. september 2013

PÅ KJØKKENBENKEN...


Litt nye godsaker på kjøkkenbenken...
Har du prøvd noen av de nye produktene til Nicolas Vahe?
Jeg har laget meg en stor kopp med kakao nå, og det lukter godt!

Ønsker alle en fin onsdagskveld!
Klæm Vibeke

6 kommentarer:

 1. Det er så mye godt fra Nicolas Vahe!!
  Jeg var jo også så heldig å se han demonstrere mange av sine produkter:)
  Skal nok få handlet inn en del neste gang jeg er i Kr. sand:)
  Flotte bilder du har tatt og så må jeg ønske deg lykke til med utfordringen!! Likte veldig godt bidraget ditt:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 2. Å så deilig! Skjønner at jeg må ha meg en liten shopperunde!

  SvarSlett
 3. Hmm, ser så deilig ut, jeg har ikke prøvd, men må nok ha dette til høsten. Klem fra Ann Elin :O)

  SvarSlett
 4. Hei! Et inspirerende bilde. Faktisk så inspirerende at jeg måtte herme :-) Men kan ikke finne de fine skjærfjølene. Er det også fra Nicolas Vahe? Kan jeg spørre hvor du har fått tak i dem. Her har de kun fjøler uten håndtak. Flott blogg! Mvh Astrid i Nord

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Astrid :-)
   Fjølene er helt nydelige og finnes i forskjellige tresorter og dermed "farger" :-)
   De har dem på Norway Designs her i Trondheim, og dersom du ønsker så sender dem gjerne til deg oppi Nord.
   Send en mail til Hanne på denne mail adressen: trondheim@norwaydesigns.no
   Så får du vite om de forskjellige sortene, størrelsene og priser.

   Finfin fredag til deg, og nyt høsten i Nord!

   Må innrømme at jeg savner Nord Norge, trur jeg må ta meg en tur hjem snart :-)

   Slett
  2. Hei igjen og takk for svar! Var i Trondheim forrige helg, og gikk faktisk forbi Norway Design... jaja.. Har en sønn som studerer i Trondheim og skal sende han avgårde på handling :-) Du har en svært inspirerende bilder, og jeg får lyst til å kjøpe alt! Men det skal både plass og kronasje til alle mine lyster, så noe får nu bare bli med tanken. Bloggen din appellerer til interiørgenet mitt med sine flotte bilder, så jeg fortsetter å la meg inspirere og følger med videre. God helg!

   Slett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)