5. desember 2013

ENDELIG - LITT KJØKKEN


Dette har jeg gledet meg leeenge til - nemlig å vise dere mitt "nye" kjøkken, 
samt å få vise dere hvor enkelt man kan få et "nytt" kjøkken på ei helg
eller noen ettermiddager...

Ofte er det kun små grep som skal til for å få en ny look på kjøkkenet, 
jeg har valgt å bytte ut benkeplate med underlimt vask og lagt lekre fliser.

Benkeplaten er fra IKEA, hvit akryl og jeg elsker den!!!
Det kommer et eget innlegg om denne hærlige benkeplaten om litt.

Flisene er fra Flisekompaniet, også her kommer det et eget innlegg med mer informasjon.

Kjøkkenet er det rommet vi bruker mest tid på, og jeg koser meg skikkelig her nå for tiden. 
Vi baker til jul og koser oss sammen - det er endelig adventstid, og det er det advent og jul 
handler om for meg - å være sammen og å gjøre ting sammen.

Jeg klarte ikke å dy meg - jeg måtte bare vise dere litt bilder fra det "nye" kjøkkenet mitt. 
Flere bilder og forklaring kommer...

HER kan du se kjøkkenet før.
HER kan du lese om planleggingen.

Looove it!!
Vibeke

8 kommentarer:

 1. Å, gurimalla, så fint!!! Jeg vil også ha sånn benkeplate! Gleder meg til å se mer. :)

  SvarSlett
 2. Åh, så hvitt og fresht og fint! Forstår godt hvorfor du liker deg her. Og perfekt å få det i stand til julebaksten og julematen- det er alltid morsomme å lage mat på et inspirerende kjøkken! Slik som hos deg:-)

  ha en strålende dag!

  Klemmer fra Marthe

  SvarSlett
 3. Såååå lekkert kjøkkenet deres er! :)

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Himmel vad snyggt & så tittade jag in på "för" länken av ditt kök & dånade!! Damn det var ju kanon snyggt innan också. Vette katten vilken benkeplate jag gillade bäst, men det är ju helt irrelevant eftersom du bor där :)))

  Jag gläder mig till benkeplate inlägget eftersom jag misstänker jag kommer vilja byta vår en dag. Vi byggde hela köket nytt nu i maj/juni med IKEA metod & jag älskar det. Men bänk plattan den ångrar jag litt :P

  Tack för titten
  //Sessan

  SvarSlett
 5. Superfint ble det! Så fint at jeg faktisk angrer litt på at jeg bestilte glassplate til å ha over komfyren idag, og ikke fliser...Cant't have it all.

  Grattis!!

  SvarSlett
 6. Nydelig:))her må nok heile kjøkkenet byttes ut da det faller sammen men så bra at ein kan fornye med enkle ting:)

  SvarSlett
 7. Du har en superflott blogg, et fantastisk hjem, og utrolig mange flotte bilder! Det har vært ekstra spennede å gå inn på bloggen disse ukene du har holdt på med kjøkkenet.. og det ser så flott ut !! Gleder meg til å se mer... og i den forbindelse har jeg en liten bønn; kan du ikke ta bilder litt lengre i fra slik at vi får litt bedre inntrykk av rommet og helheten ??? Please !! Det er så UTROLIG mange flotte bilder i blogger rundt omkring, men men veldig mange tar nærbilder her og der, og dermed går vi som higer etter inspirasjon ikke helt følelsen med rommet...
  Mvh Kanutten

  SvarSlett
 8. Dette ser smashing ut, Vibeke! Gleder meg til å se flere bilder. :) Benkeplaten var råfin.
  Har oppdatert meg på dine siste bilder og innlegg. Får dessverre ikke besøkt alle så ofte som jeg ønsker. Men, det betyr ikke at jeg ikke følger med på hva som skjer i ditt vakre hjem, Vibeke!

  Ønsker deg en vakker førjulstid!
  God klem fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)