9. mars 2014

G O O D M O R N I N G !


I dag våknet jeg av at jeg var sulten, ja sånn kan det gå når 
en spiser snop på lørdagskvelden. 

En grei straff i grunn...

Samtidig så er det godt å stå opp tidlig, alene - helt stilt i huset.
Litt kjøkken detaljer fra meg i dag - finfin søndag til dere alle!

Klæm Vibeke


PS! Jeg ønsker meg usynelige stikkontakter.

3 kommentarer:

 1. Good morning on this beautiful sunday.
  Your details are perfect as always, nice start in the day.

  klem Stína

  SvarSlett
 2. Så rart, det samme her hos meg også i dag morges:)!!! Hi hi. mye snop i går og det er ikke noe å legge seg på om natta:) Sulten var jeg......nydelige og lyse bilder du har tatt, liker så godt denne koselige brødboksen din og sukulent planta:) Ha en fin søndag! Klem Ann Elin

  SvarSlett
 3. Voknet tidlig jeg oxå, både lørdag og søndag, tror det må være lyset også jeg, som endelig er tilbake. Fin tid i møte nå. Deilig og stå opp tidlig når en slipper og på jobb, merkelig hvor opplagt en føler seg da :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)