20. juli 2016

SAY HELLO!!


Jeg husker mitt første møte med denne lekre ovnen...
På Oi matfestival i byen stod dem å stekte pizza i en slik, 
rimelig fascinert kjøpte jeg pizza og siklet etter ovnen.

Et år etter har jeg endelig fått den til min nye uteplass, og 
her passer den PERFEKT!!   


Say hello til min nye Morsø Forno.
Dansk design, ja danskene kan design og jeg liker at det er nordisk.
Foran denne blir det garantert god stemning, og med en rød
 solnedgang som vi hadde i går kveld ble det rett og slett magisk  stemning.


Funksjonell er den også, man kan lage mat i den, grille, steke, 
røyke. Eller rett og slett bare tenne opp for hygge & kos.
Vi har kun stekt pizza i den foreløpig, og det  ble  jo bare helt nydelig.

Min er fra Varmefag Tiller.

Vibeke


2 kommentarer:

 1. Gratulerer, fantastisk flott den der, står på ønskelista mi også. Snakka med ein forhandlar og han meinte det var fordel å ha den under tak, er det tak over hos deg ? Og kor lenge må du fyre for å få varme nok til pizzasteiking ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Jofrid, den er helt fantastisk lekker og anvendelig. Den har gitt oss mye kos og mye god mat :-) Når vi steker pizza så tenner vi opp og lar det brenne i ca 30 minutter før vi steker pizza én, da har stein blitt varm nok og det er bare å gjøre plass til pizza én.

   Her står den ikke under tak, og for å være helt ærlig så synes jeg det var en merkelig ting å si. Det følger med et trekk som jeg synes er viktig å ha over når den ikke er i bruk, den beskytter den :-)

   Løp å kjøp, du kommer til å elske den ;-)

   Hilsen Vibeke

   Slett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)