12. august 2016

LIVINGROOM + FRIDAY


Jeg hører mange sier nå er det høst, og for å være helt ærlig så
 kjennes det sånn ut i dag. Men jeg nekter å gi slipp på sommeren 
og august er jo tross alt også en sommermåned. 


Så jeg gir ikke helt slipp på håpet om mer sommer og sol, men kjenner samtidig at 
høsten banker på døra også innendørs. Jeg har besøkt den fine blomsterbutikken 
på Bakklandet og kjøpt noen nye kule grønne planter. 

Nye skap på stua har kommet opp i løpet av sommeren, endelig de
har vært planlagt lenge og ekstra lagringsplass er etterlengtet.


God helg, Vibeke


5 kommentarer:

 1. Hei! Veldig fin oppbevaringsløsning som jeg snuser på selv. Er det bestå med topplate fra Superfront? Lurer på om topplaten/sideplatene fra dem kræsjer med hvitfargen på bestå-skapdørene skjønner du? Kunne flyttet rett inn i hjemmet og hagen din jeg:-) god helg fra en våt bergenser, det sies at fineværet kommer til hele landet neste uke og jeg er evig optimist :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og tusen takk for hyggelig kommentar. Litt av et kompliment å få en fredag du ;-)
   Dette er kjøkkenskap/Overskap fra Ikea 60 x 60 med enkle hvite dører. Topplaten er ei 40 x 200 dør også fra Ikea tilpasset til målene.

   PS! Vi er veldig glade i hagen og den nye uteplassen vår :-)

   God helg til deg, så krysser vi fingrene for finvær neste uke.

   Slett
 2. Her er det sommer på dagtid (innimellom) og høst om kvelden :)
  Elsker høstkosen innendørs, og interiøret begynner også å høstes ...
  Men holder på de sommerdagene vi får :)

  SÅ lekkert med gønne planter, trenger flere jeg og :)

  HA en fin helg!

  SvarSlett
 3. Hei! Så utrolig fint med den løsningen på skapet:) Jeg skal også ha kjøkkenskap på stua fra Ikea, har valgt noen hvite overskap, men sliter litt med topplaten - hva slags plate er det du har valgt; er det en vanlig, hvit skapdør fra Metod som du har brukt?

  SvarSlett
 4. Hei Kjersti.

  Ja det stemmer, jeg har brukt ei skapdør og tilpasset den målene på skapene. Det gjenstår ennå å male enden hvor jeg kappet. Jeg tenkte å se om jeg fikk tak i en rems som du får med om du kjøper laminat benkeplate - om du skjønner hva jeg mener. De strykes på - fristende til å prøve det :-)

  Eller så tar jeg den enkle utveien og pusser og maler :-)

  En dag...

  Fin torsdag til deg :-) Vibeke

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)