6. mai 2017

SOMMEREN PÅ BESØK


I går var sommeren på besøk her på Byneset, å jeg krysser 
fingrene for at den kommer tilbake i dag.

Deilig å nyte dagene her ute igjen. 
Endelig skal vi få nyte den nye uteplassen som vi laget i fjor 
sommer, noe gjenstår ennå men om alt går etter planen så er 
vi ferdig med det før mai er omme.HER  & HER kan du lese om prosessen vår.
Vi har jobbet mye og lagt ned mange timers arbeid her,
og vi er veldig fornøyde med resultatet.

God helg, Vibeke


1 kommentar:

  1. Hei :-) Jeg ser på bilder av den lekre uteplassen deres og lurer på hvilke materialer dere har brukt som terrassebord? Og hvordan behandler dere de materielene for å få den lyse fine fargen? Nøyaktig slik farge jeg ønsker meg på vpr, som vi skal bygge nå :-)

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen et lite spor, tusen takk ;-)